MYGT

Ajoneuvojen kattava seuranta

Kaikki meiltä valmistetut anturit on integroitu monitoimiseen GPS- ja GLONASS-järjestelmään ajoneuvojen, liikkuvien ja paikallaan olevien kohteiden valvomiseksi. Kehityksemme auttavat sinua kansainvälisillä teillä tarjoamaan edellytykset ajoneuvojen liikkumiselle kansallisten mittojen, kokonaispainon ja akselikuormituksen määräysten mukaisesti.

Download App
Download App

Suunnittelu ja optimointi

Voit rakentaa autojen kappaleita mielivaltaiselle ajalle, hallita mittarilukema, polttoaineen kulutus, nopeus, kuorma. Saatujen tietojen perusteella on helpompi optimoida reitit ja kuljettaa kuorma, lukuun ottamatta puoliksi tyhjiä ajoja. Vähennä rangaistuksia ylikuormittuneiden autojen osalta, voit arvioida ajoneuvon mittarilaskun maksullisilla osuuksilla liittovaltion teillä ja laskea matkasuunnitelman likimääräiset kulut Platon-järjestelmässä.

Globaltech Rus tarjoaa ainutlaatuisen kehitystyön – ajoneuvon punnitusjärjestelmän ja akselipainonohjauksen GTscales

Ainoa akselipainonhallintajärjestelmä, joka toimii traktoreiden ja perävaunujen nostoakseleiden kanssa sekä mahdollistaa minkä tahansa määrän perävaunuja ilman uudelleenkalibrointia yhdellä traktorilla ja päinvastoin GTscales voi yhdistää itsessään järjestelmän ajoneuvon akselin kuormituksen määrittämiseksi ja ohjaamiseksi sekä kuljetuksen satelliittimonitoroinniksi, joka välittää dataa reaaliajassa. Online-valvonnan avulla voit seurata koko laivaston toimintaa.

Valvo maailmanlaajuisesti

Hallitse ja hallitse laivastoasi kaikkialta maailmasta.

Контролируйте и управляйте своим автопарком из любой точки мира

Tulemme varmasti löytämään parhaan ratkaisun ongelmaan.